Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Dienstverlening tijdens het coronavirus

We helpen u graag in de werkplaats, online of bij u thuis.

Als gevolg van de maatregelen die de minister-president in zijn toespraak van 14 december jl. heeft aangekodigd, zijn wij genoodzaakt om onze showroom tijdelijk te sluiten. Onze werkplaats, het magazijn en het schadebedrijf zijn geopend. U bent welkom voor onderhoud en reparatie, echter wel uitsluitend op afspraak.

Heeft u een werkplaatsafspraak of wilt u er een maken?
Uw afspraak kan gewoon doorgaan op de afgesproken datum en tijdstip. Het wachten tijdens uw afspraak is helaas niet mogelijk. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice voor uw auto. Een afspraak maakt u eenvoudig en via onze werkplaatsplanner. Wij nemen extra hygiënemaatregelen en vragen u zich hier ook aan te houden.

Interesse in een nieuwe of gebruikte Porsche?
Showroombezoek is op dit moment niet mogelijk maar wij verwijzen u graag door naar onze online showroom voor gebruikte Porsches en nieuwe Porsches. Onze verkoopadviseurs zijn natuurlijk telefonisch en online (via chat) bereikbaar voor uw vragen, offertes en biedingen op in te ruilen auto’s. 

Proefrit maken?
Neem gerust contact op bij interesse, wij maken graag een uitgebreide video of plannen een proefrit bij u aan huis.

Het magazijn is bereikbaar voor afhalen van onderdelen.
Uw reeds bestelde onderdelen kunt u afhalen in het magazijn bij Porsche. Meld u bij binnenkomst bij de gastvrouw en zij wijst u de weg.

Onze extra hygiënemaatregelen.
Als u onze werkplaats bezoekt voor reparatie of onderhoud, doen we er alles aan om de service zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij onverminderd de richtlijnen van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen.

  • We begroeten u contactloos.
  • We houden 1,5 meter afstand.
  • We dragen een mondkapje en verzoeken u dat ook te doen.
  • Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
  • Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
  • We ontsmetten voor gebruik uw eventuele vervangende vervoer.
  • We zorgen voor extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
  • We accepteren alleen pinbetalingen om zo fysiek contact te vermijden.
  • Als u klachten heeft die passen bij corona, verzoeken we u om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Heeft u een andere vraag?
Wij blijven telefonische en online bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ons bereiken via 020 4 911 911 of info@porschecentrumamsterdam.nl.


Volg de maatregelen en blijf gezond.
Wij zijn er van overtuigd dat wij met elkaar de uitdagingen rondom het coronavirus zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Team Porsche Centrum Amsterdam