Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Amsterdam Favourites

"Amsterdam Favourites", korte films waarin onze klanten vertellen waarom hun eigen Porsche favoriet is en waarom ze graag bij Porsche Centrum Amsterdam komen. Onze vierde gast is Erwin de Klerk.

 

Onze gast in aflevering drie is Henny van Thiel. Hij vertelt tijdens deze aflevering over zijn passie voor zijn Porsche Boxster GTS. Meriyem Manders is ook in deze aflevering verantwoordelijk voor het interview.

Onze tweede gast is Enst de Lange. Samen met actrice Meriyem Manders rijden zij onder de rook van Amsterdam door het buitengebied. Ernst vertelt over zijn passie voor Porsche en zijn liefde voor autorijden.

 

 

Onze eerste gast is Ludger Vloedbeld. Hij vertelt tijdens aflevering 1 over zijn passie voor Porsche. Meriyem Manders (namens GP Elite rijtrainingen) geniet van zijn enthousiasme tijdens de eerste opnames.