Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Advanced Driver Trainingen

Met een Porsche kunt u dagelijks genieten van pure dynamiek. De Porsche Advanced Driver Trainingen helpen u om nog meer uit uw Porsche te halen. Er is een Porsche Advanced Driver Training voor elk type Porsche en bestuurder. Elke training is een ervaring om nooit te vergeten.

Elke Porsche Advanced Driver Training is maatwerk. Bij deze 1-op-1 training is uw eigen Porsche het lesmateriaal. Op de openbare weg leert uw instructeur u alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten. U zoekt de dynamische grenzen op, maar veiligheid staat altijd voorop. Daarom is er tijdens de training veel aandacht voor de veiligheidssystemen van uw Porsche. Deze helpen u op de momenten dat het er om gaat, maar ze kunnen ook het rijplezier versterken.

Trainingsaanbod

Optimaal Porsche rijden

Start me de Porsche Advanced Driver Training en volg deze op met niveau 2. Na de Porsche Advanced Driver Training geeft de instructeur aan of u klaar bent voor de volgende training. Ook hier staan beheersing en stuurvaardigheid centraal, maar de snelheden liggen hoger en speciale oefeningen, zoals de noodstop in een bocht, zijn inbegrepen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de training een specifieke eigenschap van uw Porsche extra toegelicht te krijgen door de instructeur. Zie onderstaand een overzicht van de beschikbare modules.

Module Hybrid

De Porsche Advanced Driver Training Hybrid is er omdat steeds meer Porsches gebruik maken van hybride-technologie. Deze module helpt u om op het gebied van efficiency én prestaties alles uit de geavanceerde aandrijflijn te halen.

Module Connect

De Porsche Advanced Driver Training Connect is zeer toekomstgericht. Omdat nieuwe Porsches vergaand 'connected' zijn, stelt u met deze module scherp op alle functies die nieuwe mogelijkheden bieden op het gebied van rijplezier, comfort en gebruiksgemak.

Module Classic

Voor de eigenaren van een klassieke Porsche is er de Porsche Advanced Driver Training Classic. Hierbij ligt de focus op een combinatie van rijplezier en veiligheid. Uniek voor deze training is de heel-and-toe module, de klassieke rem-/koppeltechniek.

Porsche Young Driver Training

Omdat eigenaren van een Porsche vaak ook (klein)kinderen hebben die de auto graag gebruiken, is er de Porsche Young Driver training. Deze training heeft alle elementen van de reguliere Porsche Advanced Driver Training, maar is toegespitst op de jongeren die net in het bezit zijn van hun rijbewijs.

Cadeau geven?

Bij aanschaf van een nieuwe Porsche ontvangt u een PADT voucher. Tegen inlevering van deze voucher kunt u een PADT volgen in uw eigen Porsche. U kunt de voucher ook bestellen of cadeau doen. Neem hiervoor contact op met ons op of stuur een e-mail naar padt@porsche.nl. De kosten voor de Porsche Advanced Driver Training bedragen € 349,00. In overleg wordt de training ingepland en de start vindt altijd plaats bij Porsche Centrum Amsterdam.

Contact

Heeft u interesse in de Porsche Advanced Driver Training, wilt u uw voucher verzilveren of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons via info@porschecentrumamsterdam of 020 - 4 911 911. Een andere mogelijkheid is een email sturen naar: padt@porsche.nl.