Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Schade Amsterdam

Porsche Centrum Amsterdam is het nieuwe jaar begonnen met een uitbereiding van haar diensten. Sinds begin 2018 is Porsche Centrum Amsterdam officieel door Porsche AG gecertificeerd als autoschadebedrijf: Porsche Schade Amsterdam BV. Dit betekent dat wij elke Porsche zelf herstellen volgens de kwaliteitseisen van Porsche AG.

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. Bij Porsche Schade Amsterdam werken alleen reparatietechnici die door Porsche AG zijn opgeleid. Daarbij hebben ze de beschikking over gespecialiseerd equipment. Uiteraard wordt het schadeherstel uitgevoerd volgens de strenge richtlijnen van de fabriek en maken ze daarbij gebruik van originele onderdelen. Zo houdt uw Porsche de optimale waarde. Uiteraard staat een Porsche ter beschikking als vervangend vervoer.

Onze werkzaamheden: 

  • Uitdeuken zonder spuiten (kleine deuk reparaties zonder lakschade)
  • Compleet schadeherstel
  • Ruitvervanging

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 – 4 911 911 of stuur een email naar schade@porscheschadeamsterdam.nl.