Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Youngtimer & Classic Garantie

Een klassieke Porsche kan u buitengewoon veel rijplezier bezorgen en vormt daarnaast vaak ook een zeer goede investering. Wat wilt u nog meer? Misschien stapt u graag onbezorgd in een (moderne) Porsche klassieker zonder eerst jarenlang te zoeken naar de perfecte auto. Daarom heeft Porsche Centrum Amsterdam het Youngtimer & Classic label. Een Porsche met dit label is door onze specialisten grondig gecontroleerd op 111 punten waarbij niets aan onze aandacht ontsnapt. Daarnaast hebben de auto’s recent uitgevoerd dealeronderhoud, een nieuwe APK en maar liefst 6 maanden garantie. Daarmee stapt u in een Porsche Classic zoals het hoort: zonder zorgen.

De voordelen van het Youngtimer & Classic label
Wanneer u een Porsche klassieker uit de Youngtimer & Classic selectie van Porsche Centrum Amsterdam kiest, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Weten wat u koopt
  Alle auto’s in de selectie worden onderwerpen aan een grondige keuring op basis van 111 punten. U ontvangt een volledig keuringsrapport met de resultaten van deze controle.
 • 6 maanden garantie (met een maximaal kilometrage van 10.000 km)
  Een Youngtimer & Classic Porsche van Porsche Centrum Amsterdam heeft 6 maanden garantie met een maximaal kilometrage van 10.000 kilometer.
 • Garantie op de draaiende delen van motor en versnellingsbak
  Deze garantie is van toepassing op alle draaiende delen van de motor en de versnellingsbak.
 • Recent uitgevoerd dealeronderhoud
  Onze Porsche klassiekers hebben een recent uitgevoerd dealeronderhoud. Dat betekent minder dan 5000 kilometer of maximaal 6 maanden geleden.
 • Goede banden
  De banden zijn maximaal 6 jaar oud, hebben minimaal 4 millimeter profiel en voldoen aan de veiligheidseisen van Porsche.
 • Nieuwe APK
  De auto wordt afgeleverd met een verse APK zodat u een jaar lang ongestoord kunt genieten van uw Porsche Classic.
 • Een officieel geboortecertificaat
  Met behulp van het officiële geboortecertificaat weet u precies waar uw Porsche vandaan komt: een belangrijk onderdeel van een complete geschiedenis.
 • Porsche Assistance mobiliteitsgarantie voor de duur van 1 jaar
  Met Porsche Assistance kunt u rekenen op de extra zekerheid van Porsche service – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en overal in heel Europa, waar u ook bent.
 • Porsche Insider lidmaatschap
  Als Porsche Insider kunt u rekenen op het insider magazine, een Insider Quality ID, haal- en brengservice en nog veel meer privileges! 

De garantievoorwaarden
Vraag uw verkoopadviseur naar de details of raadpleeg de garantievoorwaarden. Bij circuitgebruik of deelname aan race of rally events vervalt zowel de garantie als de mobiliteitsgarantie. Neem contact met ons op voor advies, wij vertellen u er graag meer over.

Neem voor het actuele aanbod Youngtimer & Classic Porsches contact met ons op. Het gehele Porsche Approved aanbod kunt u hier bekijken.